Mondj igent hazai tervezők darabjaiban! 1. rész

17:27

Ha a nyárra gondolunk, akkor sokan a nyaralás mellett az esküvő szezonra asszociálnak. Idén már két lagziban is jártam és eldöntöttem, összegyűjtöm nektek azokat a ruhákat, melyek megmozgatták a fantáziámat. Persze, ki mástól, mint a magyar tervezőktől szemezgettem.

Daalarna – Benes Anita
Mikor az ember ruhát választ a nagy napra, legtöbbször a fehér színt illetve különböző árnyalatait keresi, ám Benes Anita szakított a hagyományokkal és a klasszikus sziluettek mellett különleges, virág textúrájú darabokat álmodott meg. A Daalarna márkanév összeforrt a csodálatos és exkluzív esküvői ruhákkal, így nem csoda, hogy az én szívemet is megdobogtatta. A saját esküvői ruhám elképzelhetetlen lenne csipke felhasználása nélkül, a tervezőnő pedig jól tudja, a csipke az egyik legelegánsabb anyag. 


Nagy Ágota
Nagy Ágota tervezőnő szintén a csipke nagy híve, hiszen ruháin sűrűn jelennek meg csipke szegélyek, rátétek. Már első ránézésre ragyogó szemmel vizslattam az esküvői ruhák lookbook-át, az egyszerű vonalvezetésű daraboktól az extrémebb, színátmenetes darabokig minden megtalálható a palettán.


Bélavári Zita
"Egyedi esküvői ruha, valamint alkalmi ruha kollekcióimat leginkább a könnyed, elegáns formák, az izgalmas, a test gyengeségeit rafináltan korrigáló fazonok jellemzik. Számomra a maximális igényesség, a kifogástalan minőség és termékeim elérhető ára egyaránt rendkívül fontos szempont."


Tarjáni Andrea
Andrea kollekciói azért is különlegesek, mert a tervezőnő elrugaszkodik a klasszikus, jól megszokott esküvői ruháktól és izgalmas darabokat alkot. Ár-érték arányban is verhetetlen, alig tudom levenni a szememet az álom ruháiról.


+ 1 kiegészítő
Réka Vágó
Régóta nagy kedvencem Réka Vágó cipőtervező, hiszen darabjai különlegesek és szuper kényelmesek, így az egész éjszakán át tartó tánc alatt jó barátaink lehetnek. A márka idén kijött egy különlegességgel, méghozzá egy ékszer szandál kollekcióval, mely az egzotikus tengerparti esküvők elengedhetetlen kelléke, ezáltal válik teljessé a menyasszonyok öltözéke.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images